Ben je ondernemer of ben je verantwoordelijk voor de Omgevingsvergunning binnen het bedrijf?

• Dringt de tijd en kom je in de problemen als er niet snel een besluit van de overheid komt?
• Vraagt de overheid steeds weer om dezelfde informatie?
• Voel je je niet gehoord?
• Mis je een gevoel van betrokkenheid bij de overheid?
• Reageert de overheid niet op je verzoek om overleg?

Zoek je bijstand of advies bij een gesprek met de overheid?

Bouwine Lokkerbol werkt als onafhankelijke intermediair tussen bedrijfsleven en overheid. Ze helpt bij het vestigen van een bedrijf, bemiddelt bij vergunningprocedures, toezicht, handhaving en adviseert over het indienen van bezwaarschriften of zienswijzen. Ze beantwoordt de vragen die je aan de overheid zou willen stellen maar niet doet. Zo verkrijg je de informatie die je nodig hebt.
Het doel is om het gesprek tussen partijen op gang te brengen. Zo voorkom je lange, kostbare juridische procedures en vertraging in de besluitvorming. Ze werkt samen met het bedrijf, de vergunningadviseur en de behandelend ambtenaar. Het contact tussen de betrokken partijen blijft goed, zodat samenwerken in de toekomst ook prettig is.
Ze werkt als een oliemannetje. Ze helpt impasses te doorbreken in vergunningprocedures en handhavingskwesties. Ze helpt irritaties, misverstanden, gedoe en juridische stappen te voorkomen. Als er al wel sprake is van een conflict dan is bemiddeling (mediation) tussen bedrijf en overheid een mogelijkheid. Ze werkt daarom ook nauw samen met mr. Anneke de Koning van De Koning Mediation BV.

kunst als je je wensen zo kunt formuleren dat een ambtenaar ze in vervulling kan laten gaan

Contact

Je kunt mij bereiken via: bouwine@lokkerbol.eu, 06 13876563 of je kunt een afspraak inplannen in mijn agenda

Bureau Lokkerbol - T:0613876563 - bouwine@lokkerbol.eu